Kategorier
Viden

Wicca & Hekseri Traditionalisme – Andre magiske traditioner

Trad Witchcraft eller Traditionel Hekseri er en ældre form, og det er også kendt som Trad Witchcraft. Denne type hekseri går tilbage til Storbritanniens gamle heksehistorie. Trad Witchcraft, den gamle form for hekseri, at vores forfædre praktiseret, er baseret på traditionelle hekseri, magi, Wiccan religion, og Trad Hekseri.

Fordi der er så mange ligheder mellem traditionelle hekseri praktiseres og moderne hekseri praktiseres, er der også mange forskelle i de anvendte metoder. Denne artikel vil beskrive, hvordan traditionelle hekseri adskiller form Wicca. Det vil også diskutere, hvordan Wicca studerende kan se traditionelle hekseri.

Hvad er traditionelt hekseri, og hvordan kan det bruges?

I betragtning af mængden af oplysninger til rådighed på hekseri online i dag, vil jeg ikke forsøge at ændre noget af det. Hvis jeg gjorde det, ville det gøre denne artikel til en meget lang artikel.

Fordi der er så mange informationskilder om hekseri online, besluttede jeg at skrive om hekse ud fra perspektivet om min egen erfaring med traditionel hekseri. Jeg vil dog sige, at “sande hekse” sandsynligvis vil være et lille mindretal i vores samfund. De vil heller ikke altid være en del af en anerkendt religiøs organisation.

Traditionel hekseri handler ikke om at give dig ahesadwhat skal det sige? Det lærer dig at være en heks og heksenes fælles praksis. Traditionelle hekseri ikke har et religiøst fundament eller specifikke praksis, der blev skabt over tid i nogle “making of” ritual. Traditionel hekseri, i sin reneste form, er åndelig praksis. Det er religion, der accepterer themalwitches i deres religiøse system.

Det betyder, at hekse først og fremmest kan styres af en åndelig enhed, men ikke nødvendigvis religiøst. Hekseri traditioner fejre den “åndelige” velsignelse af hekse med deres sind beføjelser og evne til at bruge disse beføjelser.

Dette gør traditionel hekseri til en form for tilbedt religion. Traditionel tro hævder, at hekse er en manifestation af det “sande selv” og bør være ærbødig. En heks’ primære uoverensstemmelse er harmoni. Således er det ikke usædvanligt at finde hekse, der betragter sig selv som en del af deres familie.

Dette er ikke en refleksion over en persons særlige bånd med dem, men en måde at se verden uden for normale normer. Hekse kan nemt få nogens hengivenhed, uden at de behøver at flytte en tomme. Dette gør det muligt at tro, at magickal stien vil blive opfyldt.

En anden tro fælles for traditionelle hekseri ligger i troen på, at hekse kan blive såret af enhver om forholdet. Selv de farligste hekse behøver ikke at blive betragtet som truede. De nyder også den samme respekt og ære, som historiske figurer som Buddha eller Jesus modtog.

Derudover menes de at have et brødre, som de kan gå til i nødens stund. Dette er kendt som en engel guide (eller en heks engel), og det er ganske glædeligt for øjet.

Hekseri Traditionalisme: Tradition versus Udvikling

Hekseri Traditionalisme repræsenterer en blanding af, hvad der er moderne hekseri, og hvad der er traditionelle hekseri.

Traditionelle hekseri kan overdrages til flere arbejdsmønstre. Hver af disse er bemærkelsesværdig i sig selv. Traditionelle hekse vil derfor kun udføre det specifikke antal besværgelser, der er nødvendige for at opnå et ønsket resultat.

Traditionelle hekse udfører visse funktioner på en måde, der er unik for dem. Traditionelle hekse kan være mere end bare kaos tryllekunstnere.

Mens mol er modtagelig for at ændre, ægte traditionelle hekseri forbliver tro mod hekseri tradition, at det blev født af.

Skriv et svar