Kategorier
Diverse Artikler

7 ting at kigge efter i en låneaftale

Disse er vores topHonesty Tjekliste poster at kigge efter med en større banker boliglån:

1. Real-time afdrag på realkreditlån er integreret i långiverens online lån origination system, så du kan ikke foretage nogen lån-relaterede justeringer eller anmode om en ændring i vilkår, indtil efter dit lån er lukket.

2. Oplysninger om medunderskrivernes potentielt værdifulde tjeneste videregives også.

3. Hvis långiver faktisk opkræve en upfront behandling gebyr, er det normalt kun et par dollars, men det kan stadig være i din bedste interesse at sammenligne gebyrstrukturer blandt forskellige långivere.

4. Långivere ikke afsløre ÅOP eller de samlede omkostninger ved lånene på deres hjemmeside eller via deres gratis numre. Derfor anbefales det, at du søger oplysninger fra långiver efter eget valg.

5. Dit lån origination eller servicering vil blive forsinket eller endda elimineret, hvis du lider af en finansiel krise eller står over for en livstruende medicinsk tilstand. At have den rigtige forsikring og adgang til sundhedspleje af høj kvalitet kan også hjælpe dig med at bevare din ro i sindet.

6. Når du handler efter et lån, skal du passe på eventuelle gebyrer i forbindelse med refinansiering, der først lukkede i sidste måned, eller hvis du har brug for øjeblikkelig kredit i alderen før lukning, kredit alderen efter lukning, eller hvis kredit alderen er for ny til effektivt at vurdere din kreditværdighed. Hvis sådanne situationer faktisk præsenterer sig selv, så spørg hvilke gebyrer der opkræves for at få processen afsluttet. Nogle långivere kan opkræve meget høje gebyrer, så vær på udkig efter disse.

7. Hvis din långiver angiver et minimum kredit score krav, ikke blive generet af-securedcredit. Hvis det er nødvendigt, kan de sædvanlige kreditkort- eller finansieringsapplikationer og kreditkontroller udføres. Bare ikke sidde fast betale en højere rente. Hvis ikke, kan de også prøve at få et kreditprofilgebyr eller opkræve dig ekstra for privilegiet at få din kredit kontrolleret. Dette kan være dyrt, så sørg for at læse de fine linjer.

8. Før du accepterer vilkårene for lånet, skal du sørge for at læse en “Retainer”, undertiden kaldet en “First-Use-Loan Agreement”, som er berygtet for at være fyldt withAss ensbetydende med en ekstrem version af Westbook securphone opkald. Dette afsnit er, hvor du typisk vil underskrive opbevaringsbetingelserne, så vær sikker på, at du læser og fuldt ud forstår det. Det er ikke usædvanligt, at nogle banker kræver fuld betaling af lånet lige på forhånd og derefter rammer dig med et årligt gebyr eller andre gebyrer på et senere tidspunkt.

Det er bydende nødvendigt, at låneaftalen sprog er gunstigt for dig. Vide, hvad du er kontraktligt forpligtet til, og derefter kontrollere, at for at sikre, at alle vilkår er i overensstemmelse med dine forventninger og risikotolerance niveauer. Hvis du ikke forstår noget i dokumentet, så spørg din långiver. Hvis du har forhandlet en betalingsplan, specielt med hensyn til rente, sigt eller længde, og kun i den seneste måned af januar i år, bede om, at din rente justeres op eller ned for det kommende år. Hvis du don Telefon ned og kan ikke betale som aftalt, dette sprog med læses i din kontrakt, og långiverens politik vil angive, at renten vil blive justeret.

Endelig læse og fuldt ud forstå låneaftalen. Gå gennem den komplette liste over gebyrer, og afhænger af størrelsen af lånet og de vilkår, være sikker på at du forstår absolut alt. Ved ikke at gøre det, senere kan du ikke stole på dig selv til at skille sig af med dine hårdt tjente dollars uden nogle ret dybe lommer fod 100% af regningen.

Skriv et svar