Kategorier
Diverse Artikler

Hvorfor er min hund ‘pottetrænet’?

Nu er du klar til at træne din hund til at bruge potte. Det er indlysende, at potte uddannelse er afgørende. Du vil have din hund til at være en del af din families rent hus. Din hund vil ikke være så irriterende, hvis han er uddannet til potte. Du kan begge leve lykkeligt med kun en lille smule problemer på møblerne.

Hvorfor er det så vigtigt, at dit kæledyr lærer at bruge potte? Det er nemt at se det sådan her. Din hund bliver en stor hund. Han vil forbruge mere mad og vand end dig eller din familie. Der er mange dyr, der bare venter på, at den store hunds blære åbner. Hvis dit kæledyr ikke er pottetrænet, vil det være ekstremt vanskeligt at holde dit hjem rent.

Min hund er blevet pottetrænet. Hvordan holder jeg min hund potte trænet?

Det er ikke en dårlig ting, at hvalpe kan være frustrerende og vanskelige at håndtere. Jeg forstår, hvad du vil høre. Især den del om, hvordan din hund vil blive en stor hund og rydde op udenfor.

Selvom dette er acceptabelt, kan du ikke fortsætte med at rydde op i bæ og tisse. Det er simpelt. En stor hund er lig med et stort rod. Vil du have et rodet sted, der tager timer at rydde op eller et sted, der er behageligt at se på og føle sig godt? Få en stor hund, hvis du vil have et sted, der er rent. Du har brug for en gravemaskine, hvis du ikke har noget imod et rodet rod. KGO opvaskemiddel vil gøre arbejdet for en stor hund.

Hvordan træner jeg denne enorme, stærke og magtfulde hund? Hold ham væk fra puder og tæpper. Sofaen er fantastisk, men der er ingen sofa. Vores hund bliver en kardinal ødelæggelse, hver gang vi forlader ham derhjemme. Og du vil ikke have det sjovt, før han er ordentligt uddannet. Så hvad skal du gøre? Mens du gør dine pligter, lader du ham gå så langt som muligt. Du låser døren og efterlader ham på toilettet. Sæt en port på døren og binde snor omkring ham. Du slukker for tv’et, høj musik og radioen, så han ikke får problemer eller forårsager meget postyr.

Du tager din hund udenfor, når han har stoppet sin destruktive adfærd og havde nogle nedetid. Først skal du lave nogle figurer ud af ischips. Dette skaber en hund, der er vant til at gå udenfor for at gøre sin “forretning”.

Du kan nu gå sammen igen til kassen, og du er færdig. Når hvalpen har afsluttet sin “forretning”, kan ingen lege med ham. Lad hvalpen vide, hvor stor du er, når han gør sin “forretning”. Opmuntre ham, belønne ham, og han vil være ivrig efter at behage dig igen.

I kan begge gå tilbage til kassen sammen i ca. 20 minutter, efter at han er færdig. Han er sikker, og du føler dig sikker på, at han ikke vil bruge badeværelset i kassen.

Dette fungerer godt, hvis du har en vanskelig hvalp eller en vidunderlig voksen hund. Sådan opdrætter jeg hunde. De er meget uafhængige og kan trænes til at klare sig godt i kassen.

Mange mennesker tager dette til at betyde, at du skal holde din hund i kassen fra det tidspunkt, han går til potte. Det her er forkert! – Det gør det ikke. Det siger, at indtil hvalpen er potte uddannet, og indtil han anses for kompetent til at gøre det, kan han ikke gå udenfor og have en hændelse. Du ønsker at begrænse sammenhængen mellem indendørs og udendørs potte brug til ét område. Han burde kun have ét sted, hvor han kan gå potte og intet andet sted. Det er en god ide at sørge for, at din hvalp kun har ét sted at tage hen, da den ikke kan spise eller sove i samme område. Dette kræver tålmodighed og konsekvens.

Den tid, du bruger i kassen til pottetoget, er ikke så slem. En god mængde tid bruges i kassen til pottetræning, hvilket kan tage mellem 8 og 10 timer om dagen. Pottetræning en hvalp er en værdifuld opgave.

Skriv et svar