Kategorier
Blog

Lær at cøliaki – Det er nøglen til et længere og sundere liv.

Er du virkelig sigter mod at spise sundere? De fleste af os ønsker at spise sundere, men hvordan kan vi gøre det? Selvom vi kender det grundlæggende, stoler vi nogle gange ikke på dem med fakta. Nogle gange tager det død af en Midtvesten landmand for os at finde ud af, hvad de skal gøre. De artikler, der fortæller os, hvad der er sandt og falsk, drejer sig om det samme ernæringsmæssige råd, du har hørt hundredvis af gange.

Disse artikler har alle én ting til fælles: Spis mere frugt og grøntsager. Dette er en god start, i det mindste delvist, på et svar på spørgsmålet: Hvordan kan du spise mere frugt og grøntsager for at få dig selv til at se yngre ud? Men hvad skal vi spise?

Artiklen om, hvordan man spiser sundere, introducerede emnet grøntsager og frugter. Det var naturligt at udvide det til en serie om, hvad disse frugter og grøntsager er, og hvorfor du skal spise dem. Den første ting at vide om grøntsager er, at du er levende organismer. Det er det, der gør dem unikke. Fotosyntese er den proces, hvorved lysenergi bliver ilt. Det betyder, at din krop modtager de næringsstoffer, den har brug for for at fungere korrekt, når du spiser en agurk eller gulerod.

Fotosyntese er den vigtigste måde, hvorpå planter vokser. Det betyder, at hvis du spiser grønne fødevarer, som en grøn bladgrøntsag, får du også ilt og ATP (adenosin Triphosphat), som er vigtige ingredienser til levende organismer. Det er ikke alt.

Den kreative proces med fotosyntese og produktionen livgivende ilt-elementer kendt som frie radikaler er en, at dyr og planter skal skabe eller lære gennem en eller anden form for Creative Intelligence. Plante- og dyrelivet skal reguleres godt aerokemisk. Det betyder, at de konstant tager ind og uddeler ilt. Denne form for balance kan kun opnås ved at spise en sund, afbalanceret, ikke-giftig kost, som er rig på vitaminer, mineraler, antioxidanter og fedtopløselige.

Dårlig iltning påvirker planter fra hele verden. Dette skyldes den lave sols energi, høje temperaturer og den øvre del af vores atmosfære. Oxygenering er imidlertid vanskeligere for mennesker end for andre former for liv. Sundt økologisk vand og spise de rigtige frugter og grøntsager er de bedste måder at oxygenat din krop. Det er vigtigt, at alle organer i kroppen fungerer korrekt ved at blive hydreret, men ikke dehydreret.

Nogle kilder til ilt er bedre end andre, når det kommer til iltning. Din kost spiller en stor rolle i tilpasningen og filtrering din krop gør for at tilpasse sig sine omgivelser. Nyrerne og leveren har brug for en masse ilt til at fungere ordentligt. En dårlig kost vil filtrere dit blod og mindske ilt til rådighed for din krop på grund af hvor tyk eller gummy det er.

Som vi alder, vores kroppe bliver mere udsat for forurenende stoffer og toksiner og har ingen måde at filtrere dem. Dette gør det sværere for leveren og nyrerne at filtrere blod. En sund nyre og lever kan filtrere det meste af blodet fra skadelige produkter som narkotika og herbicider. Dette er, når kronisk nyresygdom eller leversygdom opstår.

Hvad med samfundet? Vores samfund er påvirket af det faktum, at mange af vores fødevarer mangler ilt. Dette gør det lettere at blive dehydreret og træt. Et reduceret niveau af ilt i fødevarer kan også bidrage til nyre- og leversygdom, svampeinfektion og frie radikaler skader samt nedsat seksuel præstation, impotens og forstoppelse. Vores kroppe er bemærkelsesværdige i deres evne til at tilpasse sig lavt iltindhold, mens de stadig fungerer på normale niveauer. Problemet er, at vores kroppe er mindre i stand til at tilpasse sig og fungere på et lavere niveau. Dette kan skyldes ikke at drikke nok vand.

Eksperter hævder, at vores kroppe er i stand til at overleve på meget lidt vand i flere uger. Men vi taler ikke om bare et par uger. Vi taler om at være tørstige i flere uger, måske endda måneder og være i stand til ikke at drikke vand i den periode.

Vi lever i et samfund med høj megacity, fuld af megaHados, Melitzeds og Memorelands.

Skriv et svar