Kategorier
Guide

Satser for Home Equity

Gode priser hele vejen rundt, og det er gode nyheder ……

Dagens historisk lave renter gør det vanskeligt at låne penge fra en anden finansiel institution eller långiver. Dette er dog normalt ikke tilfældet. Banker og låneselskaber bruger ofte Asset Quality Indicator (ACI), som måler, hvordan sikkerhed, der anvendes til at sikre låneprovenuet, kan bruges til at beskytte långivere mod misligholdelse. Banken vil bruge denne metode til at afgøre, om dit hjem eller andre aktiver kan bruges som sikkerhed for lånet. Satser kan variere mellem långivere, men hjem lånekapital har den højeste sats på 6%, mens personlige lån kan være så højt som 10%. Forbrugerne kan huske, hvornår satserne var høje. De hørte, at det var en god ting. Vi levede fra lønsedler til lønsedler og havde ingen kredit til rådighed for at beskytte os mod stigende satser.

I dag er en ny dag. Satserne er stadig meget lave, men har undergået en ændring. Mens satserne forbliver lave, er de nu nøje overvåget og menes at være Package Worlds primært i Amerika. Home aktiekurser vil se en kraftig stigning som den amerikanske Fed skærer sin benchmark satser fra næsten nul til næsten 0. Du kan ikke forudsige, om satserne vil stige 25 eller 30 point.

Satserne er bestemt lavere, end de nogensinde har været, men de risikerer også at blive trukket tilbage af ustabile usikrede gældsmarkeder. Långivere skal beskæftige sig med flere problemer end de satser, de opkræver deres kunder. Alle usikrede gældsmarkeder har en kriminalitetsrente på over 4 %. Dette er næsten dobbelt så meget som for et år siden. Kriminaliteten er steget på alle markeder, herunder markederne for usikrede lån, på grund af den høje kriminalitet. Långivere lægger mere pres på forbrugerne end långivere. Boligmarkedet vil falde som flere mennesker kæmper for at servicere deres lån. Dette gør realty markedet mere fjendtligt som hjem værdier falder og tvangsauktioner stige. Er vi begyndt at se virkningerne på hjemmet værdier på alle områder?

Mange långivere forsøger at minimere tab og samtidig maksimere overskuddet ved at hæve renten. Dette har imidlertid resulteret i et fald i hjemmet værdier og øget renter på realkredit. Hvis renter på realkredit begynder at stige, vil alle væddemål være slukket. Mange, hvis ikke alle de nuværende 6-procent ARMs, kunne blive udfordret eller sat i short-sale pool. Vi kan forvente, at faldet i hjemmet værdier vil fortsætte, uanset hvad der sker med korte salg. Det er muligt at se dette breder sig til kommercielle ejendomsmarkedet og hjem egenkapital. Mens regeringen subsidierer pant giganter siden et stykke tid, ETF’er spore værdien af hjem egenkapital værdipapirer har været nede i nogen tid. Dette til trods for et mindre fald.

Vi kan forvente, at faldet i hjemmet værdier til at fortsætte i det mindste gennem første kvartal af 2009. Det er velkendt, at langsomme opskrivninger i hjemmet værdier udmønte sig i mindre egenkapital, hvilket igen udmønter sig i lavere egenkapital Ed, der ikke kan betale den gæld, der er bundet med disse hjem priser. Dette kan føre til højere renter for boligejere, der har råd til deres månedlige betalinger eller højere kredit score, der vil kræve godkendelse for dem med lavere kredit score. Selv om renten er lav nu, bør vi forvente en rimelig rentestigning for boligejere, der har mulighed for at give deres månedlige afdrag på realkreditlån. Selv om deres hjem værdier ikke kan være så høj, vil de fortsætte med at sætte pris på.

Skriv et svar